top of page
  • Skribentens bildLo Varg

Salt i håret, sand i sängen, fylld med blåmärken och alldeles, alldeles underbart!

Uppdaterat: 21 aug. 2022

Framme vid kusten och SURF IS ON!!! Mest för surferdude såklart som längtat mest och hoppar i varje morgon. Härligt också med surfarkompisar som droppar in i Lacanau.


Lacanau

Det är något med ljuset, och den mjuka sanden och vattnet är lite härligare, tycker jag. Surferdude surfar på som mest och jag och åttaåringen kör också. Bättre än väntat, men lite småskador blir det alltid och salt i håret, sand i sängen, men ändå. Alldeles underbart!


Dune du Pilat

Kärt återseende för mig och lillchefen. Älskar att springa nerför Europas största sanddyna. Och fota. Och i år även en favorit för vår hund Vissla!


Guethary & St Jean de Luz

Efter att inte ha hittat något ställe ALLS att stå på hittar vi en liten soft, surfcamping där det mest står små vans och plötsligt känns vår bil gigantisk. Nära till stranden och små sköna matställen/barer längs vägen till stranden. Vi är i närheten av Guethary och lite längre bort finns St Jean de Luz, cykelavstånd till bägge. Har hört mycket om Guethary, så efter en superhärlig cykeltur dit, längs kust och fina villor hittar vi en liten by som känns som en fiskeby med restauranger och barer längs vattnet. Dagen efter även då en superfin cykeltur till St Jean de Luz, men inte min typ av stad, känns lite som en gammal turistort.


Next stop: Baskien!!!


Commentaires


bottom of page