top of page
  • Skribentens bildLo Varg

Norge - Del 2

I år har vi som sagt bytt Frankrike mot fjordar, bubbel mot te, solnedgångar mot FRISKA vindar :) Vår del två har vi inte så mkt energi men har gjort ett gott försök att kika runt längs södra kusten, Sörlandet och avslut i Oslo.


Lindesnes fyr - supervackert område. Tog världens krokigaste, brantaste väg dit. Extra spännande när man redan mår illa och har tappat rösten.


Risör - även detta så galet vackert, vyer och superklart turkost vatten. Yoga framför havet ett plus från mig.


Oslo - hade gärna gjort Oslo mer, men med låg energi från sjukligheterna så fick det bli lite stilla strosande kring Munch museet, tog en tur i shoppen, åt gelato och en tur på det nya superbiblioteket. Passar super för vår dotter som ÄLSKAR bibliotek och böcker. Arkitektritat med ett gäng våningar och aktiviteter och konst, superbe! Uppskattade verkligen också Ekebergparken med skulpturer, konst och UTSIKT åt alla håll. hade gärna fotat, men särskilt cool var den enorma kvinnan som verkligen såg riktig ut när man gick omkring där i skymningen :O Kika här


Bäst enligt mig - att få träffa en SÄL i en vacker fjord. Djur i sin riktiga miljö är magiskt.

Bäst enligt Zoey - Kristallbutiken i Risör.

Bäst enligt Mattias - Surfa i Lista


Så, en förkortad tur fick det bli. Vi är inte klara med Norge! Inte med kusten vi tänkt oss och vi vill definitivt till Lofoten. Dock är Norge med husbil (bobil) inte riktigt så soft surfhäng som vi brukar få i vårt älskade Frankrike. Det är mest vi och ett gäng med pensionärer.
Yorumlar


bottom of page