top of page
  • Skribentens bildLo Varg

Dalarna

Det blir en sommar i Sverige… igen.


Men även om vi längtat till Frankrike kommer den här sommaren ändå för min del vara underbar. Efter att ha kämpat med långvariga covid-symptom i över ett år känner jag att jag uppskattar det mesta jag inte kunnat göra, som att gå och prata samtidigt :P Eller att bara vara vaken hela dagen. Eller faktisk fysisk aktivitet. Livet är tillbaka och jag vill göra ALLT jag missat. Först ut…


Wake surf

Jag har aldrig känt att Jantelagen är för mig och wakeboard har funkat för mig så jag kände att det här med wake surf, hur svårt kan det vara?... Att surfa på vågen som bildas efter båt alltså. Och min tanke förstärks när våra vänner, supermästarproffsen, visar hur lätt det är. Och Mattias som aldrig wake surfat men ändå visar lite supersurfing… Men för mig och mina spagettiarmar blir det tyvärr inte så. Snarare epic fail, jag får mig helt enkelt inte upp. Vill gärna skylla på min långtidscovid och min sjösjuka dotter men bra, nej det gick det inte.


Men jag kommer absolut testa igen. Hur svårt kan det vara... har redan glömt faktiskt.


Vika & Mora. Midsommar & Zorn.

Vi börjar som sagt vår semester i Dalarna, närmare bestämt i Vika och på våra första semesterdagar känns det som att vi hunnit med mer än vi gjorde hela förra sommaren. Sverige matcher, Wake surf, bubbelbad, blomplock, spela fotboll, bada, åka båt, fira midsommar på Dal-mas-vis, dansa runt midsommarstång i sjö och ta en tur i makarna Zorns hus och konstmuseum.







bottom of page